2008. június 26., csütörtök

muháhá


Megvan a mikrobi szigorlatom! :D Vége a vizsgaidőszaknak, holnap irány a Balcsi, aztán háváj ezerrel:D

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulla!
Most már jöhet a jól megérdemelt! :)

Millie írta...

A mikrobi szigorlatom után még napokkal is táptalajokról és a különböző coccusokról álmodtam... :-D
Gratula és nagyon jó nyaralást!!!!

Névtelen írta...

Mikor olvastam a feedet, gondoltam ezt írom majd:
Gratula! Most már jöhet a jól megérdemelt! :)
Lorien, köszi, akkor nekem már nem is kell leírni :)
Max még annyit: jó mulatást!

nana írta...

:D éljenéljen!! szép nyarat!

Névtelen írta...

Leborulok nagyságod előtt!:-)
Congrats!!!!

starfi írta...

lorien, köszi:) de azáááám:D

millie, én a tételhúzással álmodtam folyamatosan. de nemérdekel, mer megvan!:D kössz!:)

pranté, köszi szépen!:)

nana, de éljen bizony! micsoda vegakajákat fogok főzni Tőled!:)

ízbolygó, akkor a leborulás kölcsönös!:) köszi szépen!

Éva írta...

na, a kölcsönös leborulások között én csak szimplán gratulálok!:)

Gourmandula írta...

éljenéljen! :) ügyes gyerek ez a SF. :))

miniMálna írta...

éniss grat! :) megkönnyebbülés, mi? ma pedig pont kellemes az idő az utazáshoz, de azért ennél jobb időt kívánok nektek!

Névtelen írta...

Akkor jutalmul elárulok egy titkot: lehet otthon is mogyoróvajat készíteni!
Veszel sótlan földimogyorót (pucolva legyen vagy 20 dkg), beleszórod erős robot- vagy aprítógépbe, bekapcsolod (befogod a füledet :)), és hosszú percekig apríttatod. Ha darabosat akarsz, a megfelelőnek ítélt szemceméretnél 2-3 ek-t kiveszel. Amikor már úgy gondolod, ebből már semmi nem lesz, egyszer csak elkezd "izzadni" a massza, és szépen kijön az olaj belőle. Innen már odafigyelve keverteted, amikor homogén, kikapcsolod, a darabos félretett adagot kézzel belekevered, üvegbe nyomkodod, hűtőben tárolod.
Az elején lehet picit sózni, szerintem felesleges.

Unknown írta...

gratu & élvezd a jó időt ;)

starfi írta...

köszi szépen mindenkinek!:) ma le is adtam az indexem, úgyhogy már semmi sem emlékeztet a vizsgaidőszakra. :D

ribizli, kössz szépen a receptet! fogok is csinálni majd mogyoróvajat!