chilis-diós márványsajtkrém paradicsompaprikában
4 darabhoz

100 g márványsajt
100 g philadelphia sajtkrém
2 ek tejföl
50 g dió
friss chilipaprika (én halapeno-t használtam)
frissen őrölt feketebors
a megmosott, megszárított paprikák tetejét szépen levágjuk, kimagozzuk, kierezzük.
a sajtokat villával összetörjük, a tejföllel elkeverjük. a diót felaprítjuk, a kierezett, apróra vágott chilipaprikát szintén (én csak fél halapeno-t raktam hozzá, mert ez valami kifejezetten erős példány volt). hozzáadjuk a sajtos cucchoz, jól megborsozzuk, majd egy kiskanállal a paprikákba töltjük. mehet vissza rá a teteje.
lilahagymával, rozskenyérrel, csípős kolbásszal isteni, de érett sonkával is jó lehet.
4 megjegyzés:
Gyönyörű ez a kép:))))))
hugh ez nagyon jól néz ki, jó kis előétel, vagy fingerfood.
H.
fruzska, köszönöm:)
horasz, így van. csak az a baj, hogyha az ember nagyon megtölti a sajtos cuccal, akkor folydogál belőle rendesen és úgy bizony nehéz enni. mondjuk azért sikerült:))
De jól esne most! :))
Megjegyzés küldése