2009. január 31., szombat

új design

Na egy kicsit változtattam a blog színein/logóján. Kicsit farsangos-retrós-naggggyonszínes lett, már ami a fejlécet illeti:) Lehet kommentelni ofkorz, kinek mi tetszik, kinek mi nem tetszik, csak bátran.

Valami viszont nem stimmel az árnyalatokkal a logó lilás-kékes színeiben, mintha maszatos lenne, vagy valamilyen műtermék lenne ott. Van valakinek ötlete, hogy ez miért van? Esetleg más kiterjesztéssel ez elkerülhető? Segítsetek kérlek:)

Aztán lehet, hogy ez a fullfekete háttér nem sokáig lesz, de most tetszik:)

UPDATE: Sikerült megoldani a fejléc-elmosódás-problémát!:D Gabka, köszönöm szépen, hogy írtál nekem ezügyben, végül a Te leveleden felbátorodva néztem utána pár dolognak:D

16 megjegyzés:

miniMálna írta...

nagggyon vagány :D olyan retro-diszkó fíling ;) az elmaszatolódást én is látom, nem olyan éles, mint a sárga: de fogjuk fel úgy, h az csak a...diszkófüst! amúgy ha nem hívnád fel mindenki figyelmét, akkor sztem senki nem venné észre.
egyszóval nekem tetszik. STÍLUSOS

starfi írta...

:)))) köszönöm szépen:) azért jó, hogy adsz életjelet Magadról:D

igazából csak azért zavar nagyon, mert a színek igazából nagyon halványak ahhoz képest, amit fotosoppban csináltam. abszolút nem élénk így.

Vesta írta...

Szerintem is retro-disco, vagy retro-bár :) De nem tejbár :))
Nincs semmi baj a lila- kékkel sem, vagyis nekem is tetszik!

Unknown írta...

Akár még aláfestőzeneként betehetnéd a D.I.S.C.O.-t ;) Én legalábbis automatikusan ezt kezdtem el dúdolni, ahogy megláttam a dizájnt ;) Jó lett nagyon! De engem őszintén szólva nem emlékeztet gasztronómiára - avagy nem jut eszembe a dizájnról, hogy ez egy gasztroblog.

duende írta...

Nekem is bejön! :-))

Névtelen írta...

Milyen felbontásban és méretben készítetted el a képet? RGB-ben van, ugye?

starfi írta...

Vesta, köszönöm!:)

Beatbull, jah, lehet, hogy nem túl kajás, de azért ott vannak az evőeszközök, csak miheztartás végett:D meg tudod, hogy úgyis sűrűn cserélgetem a logót meg a designokat, úgyhogy nemsokára biztosan másik lesz:)))

duende, örülök!:)

Gabka, igen, RGB-ben van, és max felbontással mentettem. valószínűleg a kiterjesztéssel volt a gond, mert nem jpg-ben ilyen éles és színes lett, mint amilyenre kicseréltem. amit küldtél, nagyon zajosan tudta csak berakni a blogger, de köszönöm szépen a segítséget!:)

miniMálna írta...

Beatbull, pedig így második nekifutásra engem az amcsi útszéli gyorsfalatozókra emlékeztet, szinte látom, ahogy a naaagy villogó felirat csalogatja be az éhezőket :)

és starf, mintha elcsúsztál volna. direkt?

Névtelen írta...

Huhhh, nagyon kúúl.

Névtelen írta...

Mindenesetre most csudaszép lettél! :)

Névtelen írta...

Szia, nekem nagyon bejön ez a retro feeling, a lányom szerint kicsit alternatív íze is van, ez nála abszolút dícséret.....

Az ananászos-gyömbéres csirkét már másodszor főzöm, isteni!!!!

starfi írta...

minimálna, igazából mindigis el voltam csúszva, a blogger valahogy ekkorára tudja bekalibrálni a fejlécet. majd egyszer kijavítom. meg a szürke sarkokat-széleket is le akarom szedni.

Ági, köszi:)

Gabka, köszönöm!

trinity, nekem is bejön, az első fejléc is elég retrós volt, mondjuk azért nem ennyire. azt láttad esetleg (tavaly ilyenkor volt az)? köszi a lányodnak is:) igazából én is elég alternatívnak tartom magam, hát legyen erre bizonyíték a zene is ott alul:D örülök, hogy ízlik a gyömbéres-ananászos csirke! itten is naggggyon gyorsan elfogyott:))))

Névtelen írta...

Starfokker, érdemes Anyuhamos posztját elolvasni a sötét háttér témában:
http://anyuhamos.freeblog.hu/archives/2009/01/24/Kontrasztos_poszt/

Egyébként meg ügyes vagy:)

starfi írta...

Cserke, köszönöm:)

cinober írta...

Nekem jobban tetszett a régi. Összefutnak a betűk , vagy csak káprázik a szemem?

starfi írta...

cinober, nem futnak össze, csak nagyon szorosan állnak egymás mellett. ebben a betűtípusban ez is tetszik:) mondjuk tavasszal úgyis másik fejléc lesz, azt hiszem...:D